Offboarding

Omdat een levenslange baan een term uit het verleden is, komt er een moment dat werknemers uit hun oude bedrijf stappen en een nieuw leven beginnen. Een offboarding-tool kan deze overgang veel gemakkelijker en minder deprimerend maken. Het geeft ook een mooi ‘happy end’ aan de employee journey en het wenst hen geluk en succes voor hun toekomst.

Door gebruik te maken van de offboarding tool kunnen de vertrekkende medewerkers afscheid nemen van hun collega’s. De organisatie kan waardering tonen voor hun tijd voor het bedrijf en hen een gelukkige toekomst wensen.

Wil je een mooi afscheid geven voor een vertrekkende medewerker? Laten we dan een spelletje spelen! En help jouw medewerker aan een fijne laatste werkdag.

Je weet wat ze zeggen ’the ending is a start of a new beginning’

Maken van een offboarding game

Met UP Digital is het maken van een offboarding game een eenvoudig proces. Het enige dat je hoeft te doen, is ons jouw informatie en platform geven en wij zullen een offboarding-game maken die het beste is voor jouw bedrijf. Bekijk onze offboarding game voor meer informatie.

Goede offboarding game

Er zijn meerdere manieren om een ​​offboarding moment te creëren. Maar welke is effectief?

Een effectief offboarding-spel zal:

  • Onthullen waarom mensen verschillende paden bewandelen
  • Wrijvingspunten blootleggen
  • Gegevensbeveiligingsrisico’s verminderen
  • Juridische risico’s beperken en zorgen voor naleving hiervan
  • Signaleren van verbetermogelijkheden als organisatie en werkgever

Bij UP Digital zullen we ervoor zorgen dat bovenstaande punten worden geregeld.

We’ve got your back

Jouw tools zijn schaalbaar en kwalitatief om continuïteit te garanderen. Alle tools kunnen gespeeld worden in live, hybride en online varianten. Of jouw tool nou een individuele of gezamenlijke focus heeft: bij UP Digital zorgen we er altijd voor dat je altijd de impact behaalt die je zoekt.

Offboarding mogelijkheden

Ga naar “Offboarding game”

Offboarding game

Neem afscheid van werknemers met onze interactieve offboarding game. De beste en snelste manier om om brand ambassadors te creëren.

Offboarding game by UP Digital