Werving & Introductie studenten

Maak een messcherpe eerste indruk met een interactieve tool voor het onderwijs. De werving en introductie van nieuwe studenten is een pittige uitdaging voor onderwijsinstellingen. Het is een belangrijke taak studenten op een innovatieve en pakkende manier goed te infomeren. Maar hoe slaag je erin om potentiële en aankomende studenten het juiste beeld van de opleiding geven?  

Giet de introductie in een speels jasje en neem de studenten mee in een interactie speurtocht door hun nieuwe school. De focus ligt op plezier, interactie en informeren. Door middel van de nieuwste technologieën creëren we uitdagende puzzels, raadsels en leuke opdrachten.   

UP Digital helpt je met een eigen, tailor made introductiespel. Lees bijvoorbeeld de clientcase van HVA Commerciële Economie. Zij kozen ervoor om nieuwe studenten de Business Campus en nabije omgeving te laten verkennen d.m.v. een op maat gemaakte introductie-game.  

Vernieuwend en impactvol 

Gewapend met een smartphone gaan de studenten met elkaar aan de slag. De nieuwkomers krijgen een energieke kick off, hebben plezier, concurreren mogelijk met elkaar en komen tot waardevolle inzichten. Met behulp van bewezen gamification-technieken zorgt een gepersonaliseerde en interactieve tool voor: 

  • Heldere impactvolle introductie
  • Sociale interactie en spelend leren dmv spelelementen
  • Betrokken- en nieuwsgierigheid
  • Een schaalbaar, kwalitatief proces om snel operationeel te zijn.

Onderwijs mogelijkheden

Ga naar “Introductie game”

Introductie game

Giet de introductie in een speels jasje en neem de studenten mee in een interactieve speurtocht door hun nieuwe school.

introductie studenten

Creatie van onboarding game 

Bij UP Digital houden we van korte lijnen en een simpel proces. Op basis van jouw informatie en objectives gaan we aan de slag met alle vragen en lay-out. Met ons platform kunnen we snel schakelen en krijg je zelf ook toegang tot het systeem zodat je eventueel wijzigingen kunt maken. De resultaten zijn voor jouw inzichtelijk en online te volgen. Zo maken wij de beste onboarding games die er zijn. 

We’ve got your back

Jullie tools zijn schaalbaar en kwalitatief om continuïteit garanderen.
Alle tools zijn te spelen in live, hybride en online varianten. Of jouw tool nu een individuele of gezamenlijke focus heeft: Bij UP Digital zorgen we er altijd voor dat je altijd de impact behaalt waar je naar zoekt.