Preboarding mogelijkheden

Maak een messcherpe eerste indruk met onze interactieve preboarding tool.

De preboarding mogelijkheden van UP Digital helpen om het individu razendsnel op een leuke manier onderdeel te maken van jullie team en organisatie. De focus ligt op het introduceren van de ontstaansgeschiedenis, bedrijfscultuur, strategie en kernwaarden. Door middel van ludieke vragen, opdrachten, puzzels & raadsel maken we dit de allerleukste en meest impactvolle preboarding ooit. Een actieve en interactieve manier om jouw medewerkers enthousiast te maken over jouw bedrijf en hen met impact te raken. UP Digital helpt je met een eigen, tailor made preboarding game. Lees bijvoorbeeld de clientcase van DURA VERMEER.

Alle tools zijn ontworpen om jullie nieuwkomers energie te geven. Met behulp van bewezen gamification-technieken zorgt een gepersonaliseerde en interactieve tool voor:

  • Heldere en impactvolle introductie
  • Sociale interactie en spelend leren dmv spelelementen
  • Betrokken- en nieuwsgierigheid
  • Een schaalbaar, kwalitatief proces om snel operationeel te zijn

Helder en impactvol

Alle vragen en opdrachten in onze preboarding games kunnen op maat worden gemaakt. De visie, kernwaarden, bedrijfscultuur, producten en de informele aspecten van een organisatie worden verwerkt in de game via vragen, video’s en foto’s. De deelnemers scannen QR-codes met een tablet of smartphone en ontdekken tegelijkertijd het hele bedrijf, letterlijk en figuurlijk. Ze hebben plezier, concurreren mogelijk met elkaar en komen tot waardevolle inzichten.

Jullie eigen preboarding game kan op veel verschillende manieren worden ingesteld. Mogelijke uitdagingen die kunnen worden aangepakt zijn:

  • Wat wil je dat nieuwe medewerkers weten over het bedrijf en de producten?
  • Laat nieuwe medewerkers de bedrijfsstrategie begrijpen en beleven
  • Hoe breng je medewerkers het dna bij van de organisatie?
  • Hoe wil je de kernwaarden overbrengen?

Creatie van preboarding game

Bij UP Digital houden we van korte lijnen en een simpel proces. Op basis van jouw informatie en objectives gaan we aan de slag met alle vragen en lay-out. Met ons platform kunnen we snel schakelen en krijg je zelf ook toegang tot het systeem zodat je eventueel wijzigingen kunt maken. De resultaten zijn voor jouw inzichtelijk en online te volgen. Zo maken wij de beste preboarding games die er zijn.

We’ve got your back

Jullie tools zijn schaalbaar en kwalitatief om continuïteit garanderen.
Alle tools zijn te spelen in live, hybride en online varianten. Of jouw tool nu een individuele of gezamenlijke focus heeft: Bij UP Digital zorgen we er altijd voor dat je altijd de impact behaalt waar je naar zoekt.

Preboarding mogelijkheden

Ga naar “Preboarding game”

Preboarding game

Laat nieuwe werknemers kennis maken met jouw bedrijf middels de Preboarding game van UP Digital. Met deze interactive game laat je de nieuwkomers op een leuke manier kennis maken met het bedrijf.

Preboarding game by UP Digital