Stages bij UP Digital

UP Digital is regelmatig op zoek naar super enthousiaste winnaars. Die het leuk vinden om te gekke ervaringen voor onze klanten te maken. Ben jij de persoon die ons team versterkt?  Heb jij het in je om alle facetten van gamification te leren kennen? Of ben jij leergierig en wil je een echte salestijger worden?

Interesse in een stage bij UP Digital

Ben je geïnteresseerd in een een geweldige stageplek? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected]

Als je solliciteert voor een stageplek geef dan duidelijk aan om welke stage het gaat, welke opleiding je volgt, wanneer je stage begint en hoe lang je stageperiode duurt.

Ben je op zoek naar onze vacatures?

De leukste stages

stage online marketing Amsterdam

Online marketing

Ben jij een social media lover die weet hoe je de aandacht van volgers pakt? Kun jij super sterke en pakkende teksten schrijven voor websites? Of toffe video’s te maken? Of ben je juist een analytische topper in SEO en Analytics? Dan is dit de stage online marketing voor jou.

Stage content marketing

Content marketing

Ben jij creatief met taal en weet je met je teksten de aandacht van mensen te trekken? Kun je supersterke en pakkende teksten schrijven voor websites? Of ben je een analytisch kampioen in SEO en Analytics? Dan is de content marketing stage iets voor jou.

Conceptontwikkeling & gamification

Conceptontwikkeling & gamification

Wil je alles weten over het creëren van conceptontwikkeling en gamification? Heb je vaak nieuwe ideeën die je ook zelf wilt kunnen uitvoeren? Dan is deze toffe stage iets voor jou.

City game creator

Wil jij onze City Games/Tour uitbreiden naar de coolste steden over de hele wereld? Als je geïnteresseerd bent in het vinden van de beste hotspots en het leukste weetjes over steden over de hele wereld, dan is dit je kans! 

Werving tool up digital

Sales stage

Ben jij een “mouwenopstroper” 1e klas, iemand die erop kickt om de ene na de andere deal binnen te slepen, niet bang om de telefoon op te pakken en wil jij meebouwen aan ons groeiende merk? Lees dan verder, dit is dé stageplek die jij zoekt!