COMPETE & CONNECT

COMPETE & CONNECT

COMPETE & CONNECT staat voor teambuilding met een (online) component waarbij werknemers in verschillende teams worden uitgedaagd om goed samen te werken en zo het beste team van het bedrijf te zijn. COMPETE & CONNECT is de ultieme teambuilding mix waarbij de puzzels en teambuilding activiteiten steeds moeilijker worden. Een competitieve opzet onder tijdsdruk gericht om elkaar beter te leren kennen en nauw samen te werken. 

Secrets of the Pyramid

Ook de VR Game “Secrets of the Pyramid” is een product van “COMPETE & CONNECT” Hier voegt UP Digital letterlijk een nieuwe dimensie toe aan teambuilding. In de uitdagende VR Game worden teams gestimuleerd om nauw samen te werken en op elkaar te vertrouwen om tot de oplossing te komen. In het decor van Egypte volgt het team het spoor van de verdwenen dr. Creyfield tijdens zijn onderzoek in de piramide van Nefaru. 

Het team krijgt opdrachten en moet clous ontcijferen om tot het volgende level te komen. Bij ieder level wordt de VR-bril doorgegeven aan een ander lid van het team. Het team dat het snelst tot de oplossing komt heeft gewonnen. 

Producten

Fast facts

  • Hybride game: combineert mobile & fysieke spelelementen. ​
  • Te spelen door groepen vanaf 15 personen​
  • Wanneer: onderdeel tijdens personeelsbijeenkomsten, zakelijke events etc. 

Key benefits

  • Stimuleert samenwerken en onderling vertrouwen. ​
  • VR voegt een verrassend interactief element toe aan teambuilding. ​
  • Te personaliseren naar wens, thema en/of huisstijl.