Onboarding mogelijkheden

Maak een messcherpe eerste indruk met onze interactieve onboarding tool.

De onboarding mogelijkheden van UP Digital helpen om het individu razendsnel op een leuke manier onderdeel te maken van jullie team en organisatie. De focus ligt op het introduceren van de ontstaansgeschiedenis, bedrijfscultuur, strategie en kernwaarden. Door middel van ludieke vragen, opdrachten, puzzels & raadsel maken we dit de allerleukste en meest impactvolle onboarding ooit. Een actieve en interactieve manier om jouw medewerkers enthousiast te maken over jouw bedrijf en hen met impact te raken. UP Digital helpt je met een eigen, tailor made onboarding game. Lees bijvoorbeeld de clientcase van DURA VERMEER.

Alle tools zijn ontworpen om jullie nieuwkomers energie te geven. Met behulp van bewezen gamification-technieken zorgt een gepersonaliseerde en interactieve tool voor:

 • Heldere en impactvolle introductie
 • Sociale interactie en spelend leren dmv spelelementen
 • Betrokken- en nieuwsgierigheid
 • Een schaalbaar, kwalitatief proces om snel operationeel te zijn

Helder en impactvol

Alle vragen en opdrachten in onze onboarding games kunnen op maat worden gemaakt. De visie, kernwaarden, bedrijfscultuur, producten en de informele aspecten van een organisatie worden verwerkt in de game via vragen, video’s en foto’s. De deelnemers scannen QR-codes met een tablet of smartphone en ontdekken tegelijkertijd het hele bedrijf, letterlijk en figuurlijk. Ze hebben plezier, concurreren mogelijk met elkaar en komen tot waardevolle inzichten.

Jullie eigen onboarding game kan op veel verschillende manieren worden ingesteld. Mogelijke uitdagingen die kunnen worden aangepakt zijn:

 • Wat wil je dat nieuwe medewerkers weten over het bedrijf en de producten?
 • Laat nieuwe medewerkers de bedrijfsstrategie begrijpen en beleven
 • Hoe breng je medewerkers het dna bij van de organisatie?
 • Hoe wil je de kernwaarden overbrengen?

Creatie van onboarding game

Bij UP Digital houden we van korte lijnen en een simpel proces. Op basis van jouw informatie en objectives gaan we aan de slag met alle vragen en lay-out. Met ons platform kunnen we snel schakelen en krijg je zelf ook toegang tot het systeem zodat je eventueel wijzigingen kunt maken. De resultaten zijn voor jouw inzichtelijk en online te volgen. Zo maken wij de beste onboarding games die er zijn.

We’ve got you back

Jullie tools zijn schaalbaar en kwalitatief om continuïteit garanderen.
Alle tools zijn te spelen in live, hybride en online varianten. Of jouw tool nu een individuele of gezamenlijke focus heeft: Bij UP Digital zorgen we er altijd voor dat je altijd de impact behaalt waar je naar zoekt.

Onboarding mogelijkheden

Ga naar “Onboarding game”

Onboarding game

Creëer een heldere en impactvolle onboarding tool om je nieuwe collega succesvol, op een leuke manier te introduceren met jullie organisatie.

onboarding game up digital
Ga naar “Introductie game”

Introductie game

Giet de introductie in een speels jasje en neem de studenten mee in een interactieve speurtocht door hun nieuwe school.

introductie studenten
Ga naar “MEET & CONNECT”

MEET & CONNECT

Break the ice tijdens vergaderingen, evenementen en congressen. Een eenvoudige manier om contacten te leggen en betekenisvolle relaties op te bouwen. Let's MEET & CONNECT.

 • 0,5 uur
 • 10

v.a. 9,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

MEET & CONNECT
Ga naar “Office game”

Office game

Ontdek waar welke afdeling is, ontdek de vluchtroutes en laat je verrassen!

 • in overleg

v.a. 5.999,95 Vanafprijs.

opening nieuw kantoor